BE4VINTAGE GAAT STOPPEN

I E T S  M E T  E E N  B I J L . . . 

 

Wie ooit de moeite heeft genomen om ‘over ons’ te lezen weet waarom ik, Bianca, in 2008 gestart ben met deze webwinkel. Het doet daarom extra veel pijn om de knoop te moeten doorhakken maar helaas blijken twee zelfstandig ondernemers & Corona geen goede combinatie. Inkoop is nagenoeg onmogelijk, de verkoop is sinds maart dramatisch en voorlopig gaat deze situatie ook niet veranderen. Je kunt er dan voor kiezen om door te blijven ploeteren of je kunt een knoop doorhakken. 

Ik zie geen andere uitweg dan te stoppen met Be4vintage en op zoek te gaan naar een andere droombaan met een vast inkomen. Een keuze die ik maak met het verstand en in het belang van de toekomst van mijn fijne gezin.

Lieve Be4vintage klant, bedankt voor de leuke berichtjes & foto’s die ik afgelopen jaren mocht ontvangen. Wat heb ik een mooie dingen voorbij zien komen, van gepimpte caravans, campers tot geweldige ‘Seventies’ interieurs… 

Het runnen van Kaatje & Ko, wat later Be4vintage werd, heeft mij zoveel plezier en voldoening gegeven. Bedankt voor het vertrouwen, bedankt voor 12 geweldige jaren!!

Ik zal de liefde voor vintage blijven koesteren en voortzetten maar dan in privésfeer. Begin december 2020 zal Be4vintage haar online deuren sluiten maar help mij nu de opslag leeg te maken: grijp je kans & sla je slag!!

 

  SHOP NU ALLES, JA ECHT ALLES.... MET 50% KORTING 

 

Ik zie jouw bestelling heel graag tegemoet.

Lieve groet,

Bianca Manes

© 2017 - 2020 be4vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel