Navigatie

PRIVACYVERKLARING

P R I V A C Y

Be4vintage respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Deze privacyverklaring is bijgewerkt op 22 mei 2018.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Be4vintage verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer*
  • Bedrijfsnaam*
  • E-mailadres
  • Bankgegevens

*De opties ‘telefoonnummer’ en ‘bedrijfsnaam’ zijn niet noodzakelijk voor het afhandelen van de bestelling en kunnen op vrijwillige basis worden verstrekt door de klant.

Als je een bestelling plaatst, is een naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, de bestelling uit te voeren, de levering te kunnen uitvoeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Betaling van jouw bestelling verloopt via onze Ideal-provider Mollie of via de optie ‘vooraf overmaken’.

  • Voor betaling via ‘vooraf overmaken’ zijn jouw naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beveiligde omgeving van je eigen bank.
  • Betaling via Ideal vindt plaats in de beveiligde omgeving van betaalprovider Mollie.

Be4vintage heeft jouw persoonsgegevens nodig om retour of mail te kunnen verwerken.

  • In het geval van een retournering hebben wij jouw naam- en bankgegevens nodig om de terugbetaling te kunnen uitvoeren.
  • Het kunnen verstrekken van informatie of beantwoorden van vragen via de mail.
  • Het kunnen verstrekken van informatie of beantwoorden van vragen via ‘mijn berichten’ van Markplaats. Alle e-mails die je uitwisselt via Marktplaats worden versleuteld.

Be4vintage heeft jouw persoonsgegevens nodig voor de wettelijke verplichting, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. Dit zijn ordernummers. De ordernummers zijn alleen in de eigen beveiligde administratie terug te koppelen aan persoonsgegevens.

Met wie delen wij persoonsgegevens?

Be4vintage deelt jouw persoonsgegevens alleen met derden als dit strikt noodzakelijk is voor de afhandeling van een dienst. Dus uitsluitend voor het kunnen uitvoeren van een bestelling, retournering, levering en om te voldoen aan een (eventuele) wettelijke verplichting.

Met bedrijven/diensten** die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij indien wettelijk noodzakelijk een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Be4vintage blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

**Be4vintage werkt samen met de volgende partijen:

  • Mijn Webwinkel, is de host van Be4vintage. Alle gegevens die je via Be4vintage ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Mijn Webwinkel. Mijn Webwinkel heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden, tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Betaalprovider Mollie, ontvangt jouw naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijzen we je graag naar de privacyverklaring van Mollie voor meer informatie. https://www.mollie.com/nl/privacy
  • Knab bank, voor het kunnen afhandelen van betalingen. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijzen we je graag naar de privacyverklaring van Knab voor meer informatie. https://www.knab.nl/privacybeleid
  • My Parcel, ontvangt jouw naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van de bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de Track & Trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijzen we je graag naar de privacyverklaring van My Parcel voor meer informatie. [link naar privacyverklaring volgt nog]
  • PostNL, ontvangt jouw naam en adresgegevens voor het kunnen aanmaken van digitale verzend labels t.b.v. brievenbuspost. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijzen we je graag naar de privacyverklaring van PostNL voor meer informatie.
  • https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/
  • Accountantskantoor, voor het kunnen afhandelen van belastingaangifte.
  • Accounting software, t.b.v. administratie

Daarnaast gebruikt Be4vintage cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen wij er o.a. voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie en waarvoor gebruiken wij deze?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

  • Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.
  • Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Be4vintage plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Deze gegevens zijn versleuteld en anoniem.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Be4vintage gebruikt uitsluitend technische en functionele cookies. De analytische cookies die Be4vintage gebruikt kunnen geen inbreuk maken op je privacy.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?

Be4vintage bewaart je persoonsgegevens niet langer dan wettelijk noodzakelijk is voor de belastingdienst. Na een periode van 7 jaar worden facturen verwijderd/vernietigd.

Mail verkeer wordt meerdere malen per jaar door ons opgeschoond en niet bewaard.

Be4vintage verkoopt je gegevens niet

Be4vintage zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Be4vintage verstuurt geen nieuwsbrief en vraagt nooit om gevoelige persoonsgegevens zoals geboortedata. De klant van Be4vintage hoeft geen account aan te maken en wordt niet benaderd voor enquêtes of reviews.

Let wel, Be4vintage kan niet controleren of een websitebezoeker/klant minderjarig is of toestemming heeft gekregen van ouders of voogd om onze site te bezoeken dan wel een bestelling te plaatsen. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@be4vintage.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling of retour worden maximaal 7 jaar bewaard (wettelijke voorwaarde belastingdienst).

Correspondentie via de mail (uitdrukkelijk niet bestelinformatie) wordt door ons niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk en meerdere malen per jaar wordt het opgeschoond.

Be4vintage neemt de bescherming van jouw gegevens zeer serieus en heeft de volgende extra maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligde computer, externe beveiligde opslag
  • Beveiligingssoftware (virusscanner, ransomware/malware scanner en firewall).
  • Beveiligde SSL verbinding
  • Goedgekeurde sloten op deuren en ramen

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, mail dan direct naar info@be4vintage.nl.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Be4vintage opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@be4vintage.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Ja, je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Be4vintage en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou te mailen.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.

Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Be4vintage en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 zijn wij verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens.

Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen d.m.v. een e-mail.

Contactgegevens Be4vintage

  • Webshop: www.be4vintage.nl
  • Mail: info@be4vintage.nl
  • KvK nummer: 34292139
  • BTW-nummer: NL 149854274B01
  • Eigenaresse Be4vintage: Bianca Manes
  • Postadres: Kerkstraat 59A, 1511EB te Oostzaan

 

© 2017 - 2019 be4vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.